NOTI funcționează pe piață de peste 12 ani. Este de 3 ori câștigătorul prestigiosului premiu RED DOT DESIGN. În 2016, trofeul a fost acordat scaunului Tulli proiectat de Tomek Rygalik. Câștigătorii anteriori includ canapeaua Clapp de Piotr Kuchciński și scaunul de la Comma de Renata Kalarus.

Mobilierul NOTI este fabricat în Polonia, într-o fabrică din Tarnowo Podgórne lângă Poznań. Principalele categorii de produse și linii de activitate în care compania este angajată includ canapele, fotolii, fotolii, scaune și mese cu un design original – toate realizate din materiale de înaltă calitate. Acestea sunt perfect adaptate aplicațiilor rezidențiale, de birou și spatiilor publice. Mobilierul NOTI este versatil și funcțional, adesea cu design modular și sistemic, și creează un stil distinctiv care poate fi rezumat ca fiind modern și elegant. Datorită unei game largi de țesături premium (inclusiv Kvadrat, Svensson, Gabriel, Camila), flexibilitatii de forme și dimensiuni, design-ului modular și sistemic, investitorii, arhitecții de interior  dar si clienții individuali, pot sa-si amenajeze independent si liber interioarele in care locuiesc si muncesc, in functie de nevoile si preferintele lor.

Colecțiile NOTI sunt create de designeri polonezi renumiți și talentați. Grupul include Piotr Kuchciński, Tomek Rygalik, Krystian Kowalski, Dorota Koziara, Tomasz Augustyniak, Renata Kalarus, Katarzyna Okińczyc, Mikołaj Wierszyłłowski, Anna Hrecka, Małgorzata Bronikowska, Jerzy Langier, Jerzy Porębski și Grzegorz Niwiński. Aceștia sunt creatorii mai multor proiecte cunoscute, câștigătoare de premii, curatori de expoziție și lectori la universitățile poloneze și străine. Toți designerii colaborează îndeaproape cu NOTI și sunt complet angajați în procesul de creare de produse și de lansare pe piață pentru a se asigura că mobilierul rezultat este original și respectă conceptul și planul initial.

Nu au fost gasite produse